Πλησιάζει η ημέρα παρουσίασης των Samsung Galaxy S22 και Galaxy Tab S8. Γνωρίζουμε κυριολεκτικά τα πάντα για τα επερχόμενα flagship smartphones και tablets. Αλλά, μένει ένα μικρό θέμα. Τι επεξεργαστή θα έχουν τα S22 στην κάθε αγορά;

Μετά από φήμες ότι η Samsung δεν θα έχει έτοιμο τον Exynos 2200 για τα νέα της flagships, εξαιτίας προβλημάτων, και θα χρησιμοποιηθεί παντού ο Snapdragon 8 Gen 1. Στέλεχος είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ότι θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο του, και θα χρησιμοποιηθεί στα S22.

Πριν λίγες ημέρες η εταιρεία παρουσίασε τον Exynos 2200, που στα χαρτιά λέει πολλά. Τώρα, μάθαμε ποιον επεξεργαστή θα έχουν τα Samsung Galaxy S22 ανά αγορά και σε ποιες θα είναι διαθέσιμα και με τους δύο. Στην Ευρώπη, όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν μόνο σε εκδόσεις με τον Exynos 2200.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.