Ο David Franco είναι ο διευθυντής φωτογραφίας του Game of Thrones και του Westworld. Αυτό σημαίνει πως έχει άριστες γνώστης στο πως να συνθέτει ένα σωστό κάδρο, στο πως να έχει σωστό φωτισμό και φυσικά στο πως να δημιουργεί ένα βίντεο. Αυτό μας κάνει περίεργους για το τι έχει να πει για το LG V30.

O Franco δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο “A Day in the Life”. Δεν έχει σενάριο, αλλά είναι μια μίξη από πλάνα της καθημερινότητας. Έτσι έχουμε λήψεις στην φύση, σε αστικό περιβάλλον και γενικότερα πλάνα που θα τραβάγαμε και εμείς (απλά πιο σωστά και όμορφα).

“Δεν είναι κάτι special”, σχολίασε ο Franco για το βίντεο, “Όμως η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ όμορφη. Οι λήψεις πλησιάζουν για να μετατρέψουν την σάλτσα της ζωής σε αναμνήσεις”.

Ο Franco ύμνησε το Cine Video Mode του V30, που του επέτρεψε να αλλάξει το mood της σκηνής, μέσω διαφορετικών χρωματικών φίλτρων.


Ο Franco πριν από κάθε λήψη πηγαίνει στο σημείο της λήψης και σχεδιάζει την κάθε σκηνή. Για κάτι τέτοιο πλέον δεν χρησιμοποιεί DSLR, αλλά το smartphone του, καθώς είναι πιο εύκολο να το μεταφέρει και σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει ανάγκη για άριστη ποιότητα και παραμετροποίηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.