Το Samsung Galaxy Z Flip 3 έχει μια πιο πολυχρηστική εξωτερική οθόνη από τον προκάτοχο του, αλλά απέχει ακόμα πολύ από το να επιτρέπει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του τηλεφώνου.

Για την ακρίβεια, αυτή η οθόνη χρησιμοποιεί μία έκδοση του λειτουργικού συστήματος του Galaxy Watch 4 που προσφέρει ένα always-on ρολόι, ειδοποιήσεις, και μερικές λειτουργίες ελέγχου. Όλα αυτά όμως αλλάζουν με το app CoverScreen OS.

Αυτό app είναι ένας νέος launcher που επιτρέπει τη λήψη περισσότερων πληροφοριών, προσθέτει quick toggles, ένα drawer εφαρμογών, ακόμη και από ένα είδος διαχείρισης εργασιών που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών που έτρεξαν πρόσφατα.

Για αν λειτουργήσει σωστά ο CoverScreen OS πρέπει ο χρήστης να του παρέχει διάφορα δικαιώματα και να ρυθμίσει τη Bixby στο παρατεταμένο πάτημα του κουμπού ενεργοποίησης. Αν έχεις ένα Samsung Galaxy Z Flip 3 μπορείς να κατεβάσεις το app από το Google Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.