Το  interface redesign που γνωρίσαμε στο Android P, κάνει το ντεμπούτο του σταδιακά και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι ο Chrome browser θα λάβει έναν οριζόντιο  tab switcher που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον νέο app drawer στο Android P. Αυτή τη στιγμή το feature είναι διαθέσιμο μόνο στην Chrome Canary έκδοση του browser σαν ένα  experimental flag, αλλά μάλλον σύντομα θα καταφθάσει και στην stable έκδοση.

Στον τρέχοντα  tab app switcher, βλέπεις preview για 5 tabs. Με τον οριζόντιο  tab switcher θα βλέπεις το preview ενός tab μόνο και το ένα τρίτο ακόμη ενός στη δεξιά πλευρά. Χάνεις λίγο χώρο, αλλά παράλληλα κερδίζεις ένα swipe-down gesture από το tab switcher button που σου επιτρέπει πιο εύκολα να βλέπεις τα τελευταία tabs.

Για να δοκιμάσεις τον νέο tab switcher βεβαιώσου ότι έχεις εγκατεστημένη την τελευταία και πιο πρόσφατη Chrome Canary. Θα πρέπει να εισέλθεις στα  flags πληκτρολογώντας chrome://flags στην address bar και  στη συνέχεια να αναζητήσεις για #enable-horizontal-tab-switcher”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.