Ο Chrome μπορεί να δημιουργήσει ασφαλείς κωδικούς για εσένα για χρήση στο web, αλλά για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις του browser και να ενεργοποιήσεις ένα experimental feature. Το feature δημιουργεί ασφαλείς κωδικούς και τους αποθηκεύει στο Google account σου μέσω του Google Smart Lock.

Πρώτα θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις συνδεθεί στον chrome με ένα Google Account. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε  chrome://flags στην μπάρα διευθύνσεων και πατήστε enter. Αυτό, θα επιστρέψει ένα πλήθος κρυφών επιλογών. Κάντε αναζήτηση για “Password” και θα μπορέσετε να βρείτε την επιλογή Password generation. Στη συνέχεια επιλέξτε το Enabled και κάντε επανεκκίνηση τον browser.

Τώρα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, κάντε δεξί κλικ στο πεδίο του password και επιλέξτε Generate password.

Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα προτείνει τον ασφαλή κωδικό μαζί με την δυνατότητα να τον αποθηκεύσετε στο Google Smart Lock.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.