Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο η Google ξεκίνησε τη διάθεση της πιο ριζικής ανανέωσης του design του Chrome με πολλά νέα χαρακτηριστικά. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν όλοι το ίδιο ευχαριστημένοι με αποτέλεσμα πολλοί να θέλουν να μεταβούν στο προηγούμενο.

Από τότε που η Google διέθεσε τον Chrome 71 αφαίρεσε το flag που επέτρεπε να γυρίσεις στο προηγούμενο design του Chrome και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πραγματοποίησαν την μετάβαση στον Chrome 70 για να μπορέσουν από εκεί να μεταβούν στο προηγούμενο design.

Σε παρακαλούμε, μην το κάνεις αυτό αναφέρει ο Peter Casting, μηχανικός της Google σε χρήστη στο Reddit. Σαν developer του Chrome, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον browser παρά να μείνεις σε κάποια παλιά έκδοση του Chrome. Υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις σε αυτό και όπως για παράδειγμα όταν δεν επιλέγεις να εμβολιαστείς, η απόφασή σου επηρεάζει και άλλους.

Αυτό που προσπαθεί να πει εδώ ο Casting είναι ότι οι παλαιότερες εκδόσεις του Chrome δεν λαμβάνουν security updates όπως οι νεότερες, ενώ ολοκληρώνει τονίζοντας ότι είναι θέμα συνήθειας, το πρώτο χρονικό διάστημα θα σε ξενίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.