Η Stable έκδοση του Chrome 77 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου και φέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης στον Chrome. Μπορείς να εφαρμόσεις τα αγαπημένα σου χρώματα, από την toolbar του Chrome browser με μερικά κλικς χάρη στο νέο Tab page Οι προηγούμενες εκδόσεις του Chrome σου έδιναν τη δυνατότητα παραμετροποίησης της σελίδας του νέου tab, αλλά στον Chrome 77 θα συναντήσεις ακόμη περισσότερες επιλογές.

Θα σου δοθεί πλέον η δυνατότητα επιλογής μιας όμορφη background εικόνας ή να ανεβάσεις τη δική σου. Υπάρχει επίσης και μια νέα Refresh Daily επιλογή που σου επιτρέπει να αλλάζει αυτόματα το background κάθε μέρα.

Το Shortcut section σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις τα εικονίδια που θα παρουσιάζονται στη σελίδα του νέου tab. Αυτά δηλαδή που επιλέγεις, ή αυτά που επισκέπτεσαι πιο συχνά. Μπορείς επίσης με toggle να κρύψεις συντομεύσεις για να μην βλέπεις καθόλου τις ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι.

Το Color and theme section σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα custom theme για τον browser.

Επιπλέον, όταν θα προβείς στην εγκατάσταση του Chrome πάνω σε ένα νέο σύστημα ή απλά δημιουργείς ένα νέο account θα δεις μια νέα οθόνη που θα σε καλωσορίζει και θα σε προσκαλεί να φέρεις τον Chrome στα μέτρα σου.

Ο Chrome αυτόματα θα εγκατασταθεί όταν το update γίνει διαθέσιμο και θα σου ζητήσει να προβείς σε επανεκκίνηση της εφαρμογής. Πάντως, για την επιτάχυνση της διαδικασίας, μπορείς να ελέγξεις χειροκίνητα για το αν έφθασε και σε σένα η νέα ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.