Τα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι τα πρώτα smartphones που υποστηρίζουν 8K video recording. Τα 8K videos πρόκειται να προσφέρουν μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε να μπορείς να εξάγεις 33MP στατικές φωτογραφίες από αυτά. Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χώρος και πλέον γνωρίζουμε τα επίσημα νούμερα.

 Σύμφωνα με την Samsung, ενός λεπτού 8K video στο Galaxy S20 θα έχει μέγεθος 600MB. Στο Galaxy S10+, ενός λεπτού 4K video χρειάζεται περίπου 340 με 350MB χώρο και από τη στιγμή που από τα 8K videos έχουν την διπλάσια ανάλυση, τα 600MB δεν προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Και επειδή, είναι υψηλές οι απαιτήσεις σε χώρο και σε processing, το Galaxy S20 θα προβαίνει στην εγγραφή 8K video με μέγιστη διάρκεια τα πέντε λεπτά.

Επιπροσθέτως, κάθε 8K video θα λαμβάνεται στα 24 frames ανά δευτερόλεπτο, που είναι το standard της βιομηχανίας στις Hollywood ταινίες αν και υψηλότερα frame rates έχουν χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες, όπως το The Hobbit. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει επιλογή για εγγραφή 8K video στα 60fps στο S20 καθώς τόσο ο Exynos 990 όσο και ο Snapdragon 865  μπορούν να προβούν στην εγγραφή μόνο ως 30fps σε 8K.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.