Αντιμετωπίζοντας όλο και εντονότερες πιέσεις από ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο, ο CEO της Binance, Changpeng “CZ” Zhao, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί πως οι “εύστοιχοι κανονισμοί είναι πολύ σημαντικοί” για την ομαλή συνέχεια της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων. Υποσχέθηκε επίσης πως η Binance θα κάνει ότι μπορεί για να συμμορφωθεί με τις κατά τόπους νομοθεσίες που συστήνουν οι ρυθμιστικές αρχές σε όλΔη τη υφήλιο.

Τα σχόλια του Changpeng έρχονται σε μια περίοδο όπου το Binance βιώνει μια περίοδο αυστηρών ελέγχων των ρυθμιστικών αρχών σε όλο τον κόσμο – από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και την Ταϋλάνδη, έως και τα νησιά Cayman.

Ο CZ είπε πως η ευρύτερη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως επιφέρει την ανάγκη για εύστοχες ρυθμιστικές δομές συγκεκριμένες σε κάθε χώρα.

Σύμφωνα με το τελευταίο blog post του, δεν πιστεύει πως η ρύθμιση είναι αρνητική: “Οι περισσότερες ρυθμίσεις δεν είναι κάτι κακό. Οι περισσότερες ρυθμίσεις είναι, στην πραγματικότητα, ένα σημάδι πως η βιομηχανία ωριμάζει, τοποθετώντας έτσι τα θεμέλια για μια ευρύτερη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων σε μια πιο ασφαλή βάση.”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.