Skip to content

Ο CEO της Binance ζητά “εύστοχους κανονισμούς” για την αγορά κρυπτονομισμάτων εν μέσω πιέσεων

Alexiou Christos
Alexiou Christos
Κοινοποίηση:
binance ceo, changpeng

Αντιμετωπίζοντας όλο και εντονότερες πιέσεις από ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο, ο CEO της Binance, Changpeng “CZ” Zhao, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί πως οι “εύστοιχοι κανονισμοί είναι πολύ σημαντικοί” για την ομαλή συνέχεια της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων. Υποσχέθηκε επίσης πως η Binance θα κάνει ότι μπορεί για να συμμορφωθεί με τις κατά τόπους νομοθεσίες που συστήνουν οι ρυθμιστικές αρχές σε όλΔη τη υφήλιο.

Τα σχόλια του Changpeng έρχονται σε μια περίοδο όπου το Binance βιώνει μια περίοδο αυστηρών ελέγχων των ρυθμιστικών αρχών σε όλο τον κόσμο – από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και την Ταϋλάνδη, έως και τα νησιά Cayman.

Ο CZ είπε πως η ευρύτερη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως επιφέρει την ανάγκη για εύστοχες ρυθμιστικές δομές συγκεκριμένες σε κάθε χώρα.

Σύμφωνα με το τελευταίο blog post του, δεν πιστεύει πως η ρύθμιση είναι αρνητική: “Οι περισσότερες ρυθμίσεις δεν είναι κάτι κακό. Οι περισσότερες ρυθμίσεις είναι, στην πραγματικότητα, ένα σημάδι πως η βιομηχανία ωριμάζει, τοποθετώντας έτσι τα θεμέλια για μια ευρύτερη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων σε μια πιο ασφαλή βάση.”

 

 

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Alexiou Christos

Alexiou Christos

another block in the ledger.

Tags: binance
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.