Ο Brave είναι μια εξαιρετική επιλογή browser για όσους ανησυχούν για θέματα απορρήτου και ασφάλειας που υπάρχουν κατά τη χρήση του Chrome, του Edge, και άλλων αντίστοιχων προγραμμάτων. Τώρα, η εταιρεία έχει ένα νέο ατού, μια δική της μηχανή αναζήτησης.

Οι νέοι χρήστες που μεταβαίνουν στο πρόγραμμα περιήγησης Brave θα βλέπουν την προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης της εταιρείας, από προεπιλογή. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, θα αντικαταστήσει την Google Search, η οποία ήταν η προηγούμενη προεπιλογή στις περισσότερες χώρες. Στη Γαλλία και στη Γερμανία, η μηχανή αναζήτησης Brave αντικαθιστά το Qwant και το DuckDuckGo, αντίστοιχα.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του προγράμματος περιήγησης Brave, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι το λογισμικό δεν θα παρακολουθεί τις αναζητήσεις ή τα κλικ τους.

Εάν ανησυχείτε για την αποτελεσματικότητα μιας τόσο νέας υπηρεσίας αναζήτησης, αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Όμως η Brave λέει ότι όταν η δικιά της μηχανή δεν μπορεί να παράγει αρκετά καλά αποτελέσματα, θα έχει αποτελέσματα από άλλους παρόχους. Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργεί το Microsoft Bing.

Το πρόγραμμα περιήγησης Brave είναι δωρεάν και διαθέτει μηδενικές διαφημίσεις – προς το παρόν. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι σύντομα θα βάλει διαφημίσεις στην δωρεάν υπηρεσία της και ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει μια επί πληρωμή έκδοση χωρίς διαφημίσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.