Ο NVidia Tegra K1 φαίνεται πως θα είναι ότι πιο δυνατό φέτος για το gaming σε φορητές συσκευές. O Tegra K1 είναι εντυπωσιακός με 192 πυρήνες Kepler, που σημαίνει πως περνάμε σε γραφικά PC. Πραγματικά έχει περισσότερους CUDA Cores από την δική μου GPU στην οποία γίνεται το rendering των βίντεο που βλέπετε στο Techmaniacs. Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε γραφικά επιπέδου PC στις φορητές μας συσκευές. Οι φανατικοί gamers θα χαρούν να μάθουν πως η Unreal Engine 4, η μηχανή πίσω από τα τελευταία παιχνίδια του PS4, τρέχει απροβλημάτιστα σε ένα reference tablet της NVidia με Tegra K1!

Unreal engine

Πόσο δυνατός είναι ο Tegra K1 λοιπόν; Ο Ti Sweeney της Epic Games αναφέρει:

«Μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε τρέχει σε PC ή σε high end κονσόλα και να το τρέξετε σε Tegra. Από εδώ και πέρα θεωρώ πως θα δούμε τη διαφορά σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά ανάμεσα σε Mobile και PC, να μειώνεται στο σημείο που οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι δυσδιάκριτες».

Δείτε το demo από τους Kepler παρακάτω και καλού κακού κρατήστε το σαγόνι σας, καθώς μόλις δείτε τα γραφικά που παράγει, είναι πολύ πιθανό τα πέσει στο πάτωμα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.