Δεκάδες διάσημοι έχασαν τον ύπνο τους μετά την δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών που εκλάπησαν από το iCloud και δημοσιεύθηκαν στο Reddit και το 4Chan. Ενώ ήταν καθαρά η Apple υπεύθυνη για αυτή, η Google καλείται να πληρώσει $100.000.000!
Ο Marty Singer, δικηγόρος, εκπροσωπεί ορισμένες διάσημες σχετικά με αυτό το θέμα. Ο εν λόγω κύριος κατηγορεί την Google επειδή δεν κατέβασε τις φωτογραφίες από τα Blogspot sites, αλλά και τα βίντεο από το YouTube που είχαν φωτογραφίες από τους διασήμους, έγκαιρα. Ο δικηγόρος απέστειλε επιστολή στα στελέχη της Google και τους κατηγορεί για ανήθικη συμπεριφορά, ο οποία τους απέφερε κέρδη εκατομμυρίων.
Φυσικά η Google απάντησε στο BGR μέσω email λέγοντας:
” Αφαιρέσαμε δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, μέσα σε λίγες ώρες από το αίτημα που έγινε και κλείσαμε εκατοντάδες λογαριασμούς. Το διαδίκτυο χρησιμοποιείται για πολλά καλά πράγματα. Η κλοπή προσωπικών φωτογραφιών δεν είναι ένα από αυτά”
Αυτό ομολογώ ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;