Η Samsung συνεργάστηκε με το Discovery, τον σκηνοθέτη Vikram Singh, και τον φωτογράφο άγριας φύσης Yashas Narayan, για να επιδείξουν τη δύναμη του συστήματος κάμερας που διαθέτει το Galaxy S21 Ultra μέσα από ένα σύντομο ντοκιμαντέρ άγριας ζωής που εστιάζει σε έναν από τους πιο όμορφους θηρευτές της φύσης – την τίγρη.

Το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε με το Galaxy S21 Ultra, ταξιδεύει τους θεατές στις εκπληκτικές ζούγκλες της Ινδίας με σκοπό να δείξει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πώς οι τίγρεις συνεργάζονται με το περιβάλλον τους. Και, φυσικά, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αποψίλωση των δασών, τη λαθροθηρία και το υπερκυνήγι, καθώς αυτές οι πρακτικές έχουν γίνει ολοένα μεγαλύτερη απειλή για την ίδια την επιβίωση των μεγαλύτερων γατών του κόσμου.

Ο Vikram Singh ελπίζει ότι «η σύλληψη της δύναμης και της ομορφιάς αυτών των ζώων» θα επιτρέψει στους ανθρώπους να «βιώσουν τις τίγρεις με απτό τρόπο». Το Samsung Galaxy S21 Ultra ήταν μια φανταστική επιλογή για αυτήν την προσπάθεια, επειδή μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα σε μια ποικιλία καταστάσεων χάρη στον συνδυασμό τεσσάρων καμερών που αλληλοσυμπληρώνονται.

Το Galaxy S21 Ultra είναι εξοπλισμένο με κάμερα ευρείας γωνίας 108MP (f/1.8) με pixel 0.8 micron, PDAF και OIS. Ο κύριος αισθητήρας συνοδεύεται από μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP (f/2.2) με pixel 1.4 micron και super speed dual pixel autofocus, καθώς και δύο τηλεφακούς 10MP. Το σύστημα έχει δυνατότητα οπτικού ζουμ 3x και 10x, και ψηφιακό ζουμ έως και 100x.

Το σύστημα της κάμερας υποστηρίζεται από μια μονάδα αυτόματης εστίασης λέιζερ, μια εφαρμογή κάμερας που παρέχει ισχυρές λειτουργίες Pro και 8K Video Snap, και μια λειτουργία Zoom Lock που γίνεται πολύ χρήσιμη όταν ξεπεράσετε το 30x ζουμ. Επίσης, χάρη στην ολοκαίνουργια εφαρμογή Samsung Expert RAW, οι χρήστες του Samsung Galaxy S21 Ultra μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Pro σε συνδυασμό με τους τηλεφακούς.

Ρίξτε μια ματιά στο σύντομο ντοκιμαντέρ άγριας φύσης των Galaxy και Discovery, καθώς στο βίντεο από τα παρασκήνια, για να δείτε το Galaxy S21 Ultra και τις μεγαλύτερες γάτες στον κόσμο σε δράση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.