Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μία νέα σειρά smartphones στις 27 Σεπτεμβρίου στην Κίνα. Δεν ξέρουμε ακόμη αν πρόκειται για global event, αλλά η νέα σειρά ονομάζεται Xiaomi Civi.

Η κινέζικη εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τις προδιαγραφές των smartphone της σειράς Civi – όπως είναι λογικό – ούτε ανέφερε πόσα μοντέλα θα περιλαμβάνει η σειρά, αλλά η ανάρτηση της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo αναφέρει ότι η νέα σειρά θα έχει “μοντέρνα και διαφοροποιημένα σχέδια και καινοτόμο τεχνολογία εικόνας” και απευθύνεται σε “νεαρούς με αυτοπεποίθηση”.

Τα Xiaomi Civi λέγεται ότι θα αντικαταστήσουν τη σειρά CC της κινέζικης εταιρείας. Ωστόσο, μένουν μόνο 5 ημέρες για την εκδήλωση και δύσκολο να δούμε κάποιο ουσιαστικό leak για μία νέα σειρά, πόσο μάλιστα να επιβεβαιωθεί μία τέτοια πληροφορία πριν το λανσάρισμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.