Περιμένουμε η Xiaomi να λανσάρει από στιγμή σε στιγμή το 12 Ultra, το οποίο θα έχει module by Leica με πολλούς αισθητήρες, μερικούς εκ των οποίων έχει πάρει από τον προκάτοχο του, το Mi 11 Ultra.

Μετά την επιβεβαίωση της συνεργασίας Xiaomi και Leica, τα leaks έχουν αυξηθεί, αλλά κανένα δεν αναφέρει τίποτα νεότερο για τις κάμερες – τουλάχιστον σε σχέση με όσα γνωρίζουμε ήδη.

Παλαιότερα, ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αποκάλυψε τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τις ταχύτητες φόρτισης ορισμένων επερχόμενων smartphones.

Μεταξύ των πληροφοριών που είχε δώσει βρίσκονται και αυτές που αφορούν το Xiaomi 12 Ultra το οποίο θα διαθέτει το Surge P1 chip, 4.860mAh μπαταρία, και θα υποστηρίζει 120W ενσύρματη και 50W ασύρματη γρήγορη φόρτιση.

Νεότερη αναφορά όμως, λέει ότι το 12 Ultra θα έχει 5.000mAh μπαταρία. Βέβαια, αυτή μπορεί να είναι η ονομαστική / εμπορική χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου flagship smartphone και η προηγούμενη πληροφορία να αφορά την πραγματική χωρητικότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.