Η Xiaomi θα πραγματοποιήσει μια παγκόσμια εκδήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου στην οποία αναμένεται να ανακοινώσει πολλά προϊόντα. Μόλις διέρρευσε ένα διαφημιστικό βίντεο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Xiaomi 11T Pro και φαίνεται ότι όλη η σειρά 11T θα κάνει ντεμπούτο στο παραπάνω event.

Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα προϊόντα που θα δούμε στην εκδήλωση, αλλά το βίντεο που αναφέραμε ότι διέρρευσε αποκαλύπτει ένα βασικό χαρακτηριστικό του 11T Pro. Συγκεκριμένα κάνει γνωστό ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς 11T θα υποστηρίζει 120W HyperCharge γρήγορη φόρτιση.

Το βίντεο δεν υπάρχει σε καμία επίσημη σελίδα της εταιρείας και ο leaker δεν αναφέρει το που το βρήκε. Όπως και να έχει, έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες σχεδόν, άρα τα leaks θα αυξηθούν και θα μάθουμε περισσότερα για τα Xiaomi 11T και 11Τ Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.