Δεν είναι η πρώτη φορά που το Huawei Mate V κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν μία στο τόσο πληροφορίες που φαίνεται να αφορούν το πιθανό clamshell foldable της κινέζικης εταιρείας. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύθηκαν διάφορες πληροφορίες, που μπορεί να έχουν σχέση με το τηλέφωνο, μπορεί και όχι.

Huawei Mate V Clamshell Foldable 1

Σύμφωνα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε το 2020, το Mate V – ίσως, έχει ειδικό σωλήνα διαχείρισης της θερμότητας ειδικά σχεδιασμένο για foldable smartphones. Ο σωλήνας θα εκτείνεται σε ολόκληρη τη συσκευή και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι είναι εύκαμπτος. Στην εικόνα βλέπουμε το πιθανό design του foldable smartphone.

Huawei Mate V Clamshell Foldable 1

Τώρα όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, ένας tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo λέει ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου, φέτος. Το Huawei Mate V θα είναι ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης εκδήλωσης που θα κάνει η εταιρεία. Ωστόσο, θα δούμε και άλλες συσκευές, όπως τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, το Fit Mini smartband, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.