Μια άκρως επιβαρυντική εικόνα για τη Nova αποτυπώνει σε άρθρο του το capital.gr, το οποίο μεταξύ άλλων θίγει και τη μυστικότητα όσον αφορά τη δημοσίευση στοιχείων σχετικά με την πορεία της εταιρείας. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο στον σύνδεσμο της πηγής. Συγκεκριμένα αναφέρει:

VIVO X90 Pro: Το κτήνος της Vivo στη πιο χαμηλή τιμή στην Ελλάδα (και από skroutz)

Οριακή αύξηση τζίρου, ζημίες, αρνητικά ίδια κεφάλαια και πολύ μεγάλες συνολικές υποχρεώσεις είναι η βασική εικόνα που δείχνουν τα στοιχεία για το 2022 των τεσσάρων εταιρειών που στις αρχές του 2023 συγχωνεύθηκαν για να δημιουργηθεί η νέα Nova υπό τον έλεγχο του ομίλου United. Πρόκειται για τη NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA μονοπρόσωπη Α.E. (πρώην Wind Ελλάς), τη Nova Τηλεπικοινωνίες Μονοπρόσωπη, τη Nova Broadcasting Μονοπρόσωπη και τη NetMed Διαχειριστικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, που για το 2022 δημοσίευσαν ξεχωριστές οικονομικές καταστάσεις.

Να σημειωθεί ότι η συγχώνευση και η λειτουργική ενοποίηση της Nova με τη Wind ολοκληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2023. Ουσιαστικά η νέα Nova, η οποία σήμερα διαθέτει το ΑΦΜ της Wind και φέρει το brand της Nova, δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση από τη Wind του συνόλου των εταιρειών του ομίλου Nova.

Η απάντηση της Nova αναφορικά με τις φετινές επιδόσεις
Σε ό,τι αφορά την πορεία της Nova το 2023, την πρώτη χρονιά δραστηριοποίησης μετά την ενοποίηση των λειτουργιών, μέσω της οποίας προσβλέπει σε εξοικονόμηση κόστους, το Capital.gr απηύθυνε τις συγκεκριμένες ερωτήσεις στο τμήμα Επικοινωνίας της εταιρείας:

– Ποια είναι η έως τώρα πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων της NOVA για το 2023;

– Αποδίδει η εμπορική πολιτική που έχετε ξεκινήσει με τις προσφορές και τις εκπτώσεις σε ό,τι αφορά στα έσοδα και στην προσέλκυση νέων συνδρομητών;

– Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για το 2024 όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα;

Η εταιρεία, όμως, επιμένει στη στάση μη γνωστοποίησης συγκεκριμένων στοιχείων παρά τις ερωτήσεις του Capital.gr και αρκείται σε γενικές διατυπώσεις περί ανάπτυξης. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.