Επίσημοι συνεργάτες όπως αναφέρουν ότι είναι οι ίδιοι, της Nova τονίζουν ότι δίνουν τηλεοράση δώρο στα προγράμματα Unlimited All. Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η προσφορά μάλλον αφορά να έχεις και σταθερή στη Nova, ή να φέρεις νέα σύνδεση.

Και το γνωρίζουμε αυτό καθώς η Nova δεν προσφέρει συσκευές σε πελάτες που έχουν μόνο συμβόλαιο στη κινητή, αλλά οι επιδοτήσεις – ψύχουλα αφορούν συνδυαστικά πακέτα με σταθερή. Επιπροσθέτως πάντα να διαβάσεις το συμβόλαιό σου και τι αυτό περιλαμβάνει πριν το υπογράψεις. Θα πρέπει να αναφέρεται το δώρο μέσα στο συμβόλαιο. Μην εμπιστευθείς σε καμιά περίπτωση προφορική υπόσχεση από το τηλέφωνο.

Μπορείς να τους βρεις εδώ αν σε ενδιαφέρει

Ο συνεργάτης της nova δίνει δώρο για κάθε ενεργοποίηση τα παρακάτω:

  • F&U TV 50’’
  • Samsung Galaxy A34 5G 128GB
  • TCL TV 58’’ με συμμετοχή 100€

Τα δώρα είναι αρκετά δυνατά κα από το να κάνεις το συμβόλαιο απευθείας στην nova, είναι σαφώς πιο συμφέρον. Όπως είπαμε όμως, θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους του συμβολαίου πριν υπογράψετε το οτιδήποτε. Την προσφορά την βρήκαμε από μια διαφήμιση που τρέχει ο συνεργάτης και όχι απευθείας από την Nova.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Είσοδος στην αγορά των οικιακών μικροσυσκευών

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε εμένα πρόσφεραν ένα Smartwach αξίας 100€ και όταν το παρέλαβα ήταν ένα βραχιόλι ρολόι αξίας 17€ με αυτονομία 6 ώρες!!!!
    Και η απάντηση τους;
    Δεν έχει σημασία η τιμή αλλά το δώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.