Αίσθηση μας προκάλεσε σήμερα η σαφή αναφορά της Nova ότι θα επιβάλλει throttling στα απεριόριστα data σε περίπτωση που παρουσιαστεί κακόβουλη χρήση, κατά την αόριστη κρίση της Nova. Επιστροφές δηλαδή στις παλιές συνήθειες. Στη προσφορά με τα δωρεάν data που λήγει στις 7/12 αναφέρει:

Η προσφορά Unlimited GB αποδίδει δωρεάν απεριόριστα GB με διάρκεια 7 ημέρες.

To πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς.

Τα δωρεάν ΜΒ του πακέτου που δεν καταναλώνονται στο διάστημα των 7 ημερών δεν μεταφέρονται.

Η κατανάλωση των πακέτων γίνεται με βάση την αγορά του 1ου ενεργοποιημένου πακέτου. Τα ΜΒ των πακέτων αθροίζονται αλλά το κάθε ένα έχει ξεχωριστή διάρκεια ανάλογα με την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Τα MB της προσφοράς αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας μέσω WΕΒ και WAP Browsing. Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης στα 5GB εντός Ε.Ε.

Με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας του δικτύου και προς αποφυγή συμφόρησης αυτού, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνδρομητές της, η εταιρεία δύναται να εφαρμόζει Πολιτική Ορθής Χρήσης, στο πλαίσιο της οποίας περιλαμβάνεται και οι υποχρέωση των Συνδρομητών να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αποκλειστικά για προσωπική χρήση και να μην τις μεταπωλούν.

Συνεπώς, η εταιρεία δύναται να προβαίνει σε ανάλογους περιορισμούς σε περίπτωση που ο Συνδρομητής ξεπεράσει το όριο της φυσιολογικής χρήσης με αποτέλεσμα να προκαλείται κίνδυνος συμφόρησης για το δίκτυο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιότητα δικτύου είπαμε,όλοι όχι μόνο η νόβα κατά τα άλλα γρήγορο ίντερνετ.. μόνο η κονομα μετράει,2023 και είμαστε ακόμα πολύ πίσω .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.