Με κάθε επιφύλαξη, αλλά αν όντως ισχύει αυτό που αναφέρει, στο ανανεωμένο Free2Go που ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα, εκτός αν δεν καταλάβαμε κάτι τόσο πολύ, τότε μιλάμε ουσιαστικά για κατάργηση του τέλους κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα να τι αναφέρει στο πακέτο Large που δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100SMS και 1GB και κοστίζει 12 ευρώ.

 • Με το που κάνεις ανανέωση υπολοίπου 12€, το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα. Διαφορετικά αν απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση των πακέτων (Υπηρεσία «Plug n Play») θα πρέπει να κάνεις πρώτα μια ανανέωση υπολοίπου 12€ και με το χρηματικό υπόλοιπο που θα σου μείνει μετά την αφαίρεση τέλους κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να αγοράσεις μόνος/η σου το πακέτο.

Το νέο FREE2GO της Nova ανακοινώθηκε με νέα πακέτα! Ανανέωση από 8 ευρώ, χρέωση ανά δευτερόλεπτο

Επίσης στο δελτίο τύπου αναγράφει:

 Τα Combo πακέτα Small / Large / X-Large:

 • ενεργοποιούνται αυτόματα με κάθε ανανέωση αξίας €8, €12, €15, με την αντίστοιχη χρέωση στο υπόλοιπο του συνδρομητή σύμφωνα με τους όρους χρήσης.
 • οι bonus παροχές ισχύουν μέχρι νεωτέρας και μπορούν να τροποποιηθούν/διακοπούν ανά πάσα στιγμή .
 • ενεργοποιούνται και με μη αυτόματη μέθοδο με την αντίστοιχη χρέωση υπολοίπου, εφόσον αυτό επαρκεί, μετά από ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας πλην των €8, €12 και €15.
 •  Σε οποιοδήποτε αξία ανανέωσης πλην των €8, €12 και €15, οι συνδρομητές λαμβάνουν το € υπόλοιπο που αντιστοιχεί μετά την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας 10% ή 0% (εφόσον ο συνδρομητής έχει εγγραφεί μέσω gov.gr στην απαλλαγή φόρου κινητής τηλεφωνίας για καταναλωτές ηλικίας έως 29 ετών).

Παράλληλα δεν υπάρχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης, ενώ η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και σε μια εποχή που όλοι αυξάνουν την ελάχιστη αξία ανανέωσης πλέον βλέπουμε ανανέωση από 8 ευρώ για να μπορεί να κάνει κάποιος τη δουλειά του.

Update: Όπως φαίνεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο που έχει αναρτήσει η τιμή του πακέτου απορροφά το τέλος κινητής τηλεφωνίας. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ενώ οι άλλες είναι…της προκοπής.
  για τον μπούτσο όλες είναι απλά αυτή σε χρεώνει λιγότερο.

 2. Δεν πα να μας το πληρώνει κιόλας;

  Η νέα “Wind” (γιατί στην ουσίαι wind είναι με το όνομα της Nova)είναι με διαφορά χειρότερη και από την παλιά Vodafone…

  Είμαι στην “Nova”, από το 2009, αλλά πλέον περιμένω να λήξει το συμβόλαιο για να πάω στην Cosmote. Μέσα σε μόλις 2 μήνες από την συγχώνευση, κατάφεραν να πείσουν να την κάνω!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.