Η Nova γιορτάζει τον έναν χρόνο της νέας Nova και μόλις ανακοίνωσε την αύξηση των παροχών για κάθε πελάτη της. Συγκεκριμένα για όσους βρίσκονται στο πρόγραμμα Unlimited Ομιλία και SMS 2GB τους δίνει άλλα 2GB για δυο μήνες εντελώς δωρεάν. Για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες!

Vodafone: Και πάλι αυξήσεις σε ΟΛΑ ΤΑ πακέτα – Αναλυτικά οι αλλαγές

DATA JUMP στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB και Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB. Ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS +6GB και Unlimited Ομιλία&SMS +15GB με 24μηνη ανανέωση συμβολαίου.

Τέλος, προσφέρει απεριόριστη ομιλία προς ΕΕ στο Unlimited all: Απελευθερώνουμε την επικοινωνία προς τις χώρες της Ε.Ε Ισχύει στα προγράμματα Unlimited All, για ιδιώτες & επαγγελματίες συνδρομητές, με 24μηνη ανανέωση συμβολαίου.

Προσοχή: Τα δώρα συνεπάγονται ανανέωση συμβολαίου για άλλους 24 μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηλίθιοι!
    Στην καρτοκινητη δεν δίνουν ούτε ένα δώρο πλέον.τα πακέτα πανάκριβα και η ανανέωση στα 13 ευρώ μίνιμουμ.

    Θέλουν να τους “παντρευτούμε ” για 24 μήνες….
    Αν δε! Δεσμεύσεις δεν θέλουμε….έχει και αλλού πορτοκαλιές….

  2. Όντως, έχει κι αλλού πορτοκαλιές, αλλά μάλλον οι ηλίθιοι είστε εσείς που θεωρείται πως κι οι άλλες πορτοκαλιές θα σας παρέχουν τί! Μίλα?…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.