Ξεκινάει την πιλοτική λειτουργία η Nova Mobile και κατά τη διάρκεια αυτής, δίνει εντελώς δωρεάν το νέο πρόγραμμα κινητής Nova Mobile Team 1, το οποίο παρέχει 200 λεπτά ομιλίας, 20SMS και 2GB internet με 15 ευρώ το μήνα, τα οποία ο χρήστης θα κληθεί να πληρώσει, μετά τη λήξη της πιλοτικής περιόδου, εφόσον θέλει να το διατηρήσει.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα, μετά τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει επιπρόσθετα πακέτα.

Στόχος του πιλοτικού προγράμματος είναι να συγκεντρωθούν σχόλια και παρατηρήσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμο οδηγό για βελτιώσεις στη χρήση και το σχεδιασμό των προγραμμάτων και υπηρεσιών Nova Mobile!

  • Ένας εκπρόσωπος από την Εξυπηρέτηση Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου για τη συμπλήρωση της αίτησης, τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών και την αποστολή της SIM κάρτας.
  • Για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η πιλοτική ενέργεια, η χρήση του αντίστοιχου προγράμματος κινητής τηλεφωνίας (Nova Μobile Team 1) είναι ΔΩΡΕΑΝ!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 8 ευρώ για 2 Giga ? 15 ευρώ για 2 Giga +200 λεπτά προς όλους ? Ούτε Να το δοκιμάσω δεν θέλω …Γελάνε μέχρι και τα κοτόπουλα στα Μέγαρα ….

  2. Αυτοί τώρα ήρθαν για να σπάσουν τον ανταγωνισμό?????? Με αυτές τις τιμές????? Νέος παίκτης σε μια αγορά με τιμές χειρότερες απ’ αυτούς που θέλει και καλά να πάρει μερίδιο???? Αλήθεια όλους αυτούς τους “εγκέφαλους” τους πληρώνουν?????

    • Λες να την έβαλαν οι άλλες εταιρείες για να το “παίξουν” φθηνές;; Όλα τα περιμένω πλέον….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.