Ο Nova launcher αποτελούσε ανέκαθεν έναν αξιόπιστο τρόπο να βάλει όποιος θέλει τάξη στη home screen και το συρτάρι εφαρμογών στο Android. Γνωστός για την προσφορά του μιας απλής και συνάμα πλήρως παραμετροποιήσιμης εμπειρίας, ο launcher είναι από τους πιο δημοφιλείς που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται και έφθασαν ήδη στην 7.0 beta έκδοσή του. Πιο συγκεκριμένα, έρχεται με ορισμένες οπτικές αλλαγές, στο UI και μερικές προσθήκες – features. Αρχικά, υπάρχει μια νέα επιλογή save apk όπως φαίνεται στα screenshots από κάτω, ένα νέο layout στο εικονίδιο του φακέλου, κάθετο και σελιδοποιημένο folder scrolling και search bar στο κάτω μέρος του app drawer (από αριστερά στα δεξιά).

Το update αφαιρεί ορισμένες επιλογές παραμετροποίησης, όπως το card background και τα styles οριζόντιου app drawer, αλλά ο developer είναι ανοιχτός στο feedback και μπορείς να γράψεις στο Discord τη γνώμη σου.

Μπορείς να κατεβάσεις την beta από το APKMirror ή να μεταβείς στο Google Play Store και να πραγματοποιήσεις εγγραφή για το beta πρόγραμμα από τον εν λόγω σύνδεσμο. Όπως είναι αναμενόμενο από το beta software, μπορεί να υπάρξουν ορισμένα bugs που θα θέλεις να αποφύγεις και ίσως θα πρέπει να περιμένεις να φθάσει στο stable channel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.