Έχει τον τίτλο του καλύτερου ίσως launcher του κόσμου και όχι άδικα θα λέγαμε, καθώς είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και παίζει καλά σε οποιαδήποτε συσκευή. Διαθέτει μια δωρεάν έκδοση, και μια επί πληρωμή. Και αυτή η επί πληρωμή έκδοση που συνήθως κοστίζει 4.50 ευρώ, είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη με μόλις 0.59 ευρώ στο Play Store.

Nova launcher Prime

Όπως αναγράφεται και στο επίσημο listing της εφαρμογής στο Play Store, το Nova Launcher Prime σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις πρόσθετα χαρακτηριστικά του Nova Launvher. Συγκεκριμένα:

  • Gestures: Swipe, pinch, double tap και πολλά περισσότερα στη home screen για να επιτελέσεις custom διεργασίες.
  • App Drawer Groups: Δημιουργία custom tabs ή φακέλων στο app drawer για να τα έχεις όλα οργανωμένα
  • Hide apps: Δυνατότητα αφαίρεσης εφαρμογών από το συρτάρι εφαρμογών χωρίς να τις απεγκαταστήσεις.
  • Custom Icon Swipe Gestures: Κάνε assign swipe gestures στα εικονίδια της home screen ή στους φακέλους για custom ενέργειες.

Με λίγα λόγια ο Nova Launcher Prime δρα σαν licence για να ξεκλειδώσεις αυτά τα features στο δωρεάν Nova Launcher App. Θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον Nova Launcher προηγουμένως.

Αν δεν τον έχεις δοκιμάσει ακόμη και ψάχνεις έναν τρόπο να δώσεις μια νέα πνοή στο smartphone σου τον προτείνουμε από κάθε άποψη. Είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή για το Android, είναι εξαιρετικά γρήγορος, απλός και έχει και πλήθος χαρακτηριστικών για να ικανοποιήσει ακόμη και τον απαιτητικό χρήστη. Τον βρίσκεις εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.