Ο Nova Launcher πάντοτε ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών τρίτων launchers και ίσως ένας από τους καλύτερους στο Android, παρά τις εξαιρετικές εναλλακτικές που εμφανίζονταν κατά καιρούς. Μετά από ορισμένους μήνες στασιμότητας, ο ανανεωμένος Nova 7 κάνει πλέον το επίσημο ντεμπούτο του στο Play Store, με νέα animations, styles και features.

Η ομάδα αναφέρει ότι η έκδοση 7 βασίζεται στον τελευταίο και πιο πρόσφατο launcher κώδικα του AOSP, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει ότι φέρει μια νότα ριζικής ανανέωσης, με νέα οπτικά animations και styles. Συνοπτικά τα νέα χαρακτηριστικά του:

  • Εικονίδιο καιρού στην search bar (Nova Settings > Search > Desktop Search Bar > Weather)
  • Swipe down gesture στα εικονίδια η οποία μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε επιλογή, οποιαδήποτε εφαρμογή και οποιαδήποτε συντόμευση και είναι διαθέσιμη τόσο για εφαρμογές όσο και για φακέλους)
  • Μπορείς να ελέγξεις και να εξαναγκάσεις το reshaping οποιουδήποτε εικονιδίου εφαρμογής.
  • Βελτιωμένη αναζήτηση Nova
  • Custom Widget Corner Radius (Nova Settings > Desktop > Widget corner radius)

Ο Nova 7 βρισκόταν σε beta για περίπου 8 μήνες, είχε κάνει το πρώτο του ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 2020. Φαίνεται μεγάλο χρονικό διάστημα για μια  οπτική αναβάθμιση και μερικά νέα σχήματα εικονιδίων, αλλά εκείνο που χρειάστηκε τόσο πολύ χρόνο είναι η μεταφορά του σε νέο κώδικα. Αν δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι να φθάσει στο Play Store μπορείς να τον κατεβάσεις από το APK Mirror.

Η νέα υπηρεσία Vodafone Giga Wifi Home είναι εδώ: Internet παντού χωρίς σταθερό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.