Επειδή το τελευταίο διάστημα η Nova μας έχει ζαλίσει για 90 ευρώ χρέος αποφασίσαμε να γράψουμε ένα πολύ σύντομο ενημερωτικό άρθρο, για τις εισπρακτικές εταιρείες με τις οποίες αυτή συνεργάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση από εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και η γνωστοποίηση των στοιχείων σου στη ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ αποτελεί όρο του συμβολαίου που υπογράφεις. Οι εταιρείες που αναφέρονται στους όρους των συμβολαίων είναι οι ίδιες τόσο για την σταθερή όσο και την κινητή τηλεφωνία. Συγκεκριμένα:

Σε περίπτωση καθυστέρησης εξόφλησης οποιουδήποτε λογαριασμού, η Εταιρεία δικαιούται να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλών του Συνδρομητή με κάθε νόμιμο μέσο συμπεριλαμβανομένης και της εκδόσεως διαταγής πληρωμής. Δύναται επιπλέον να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή σε εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών κατόπιν πρότερης σχετικής ενημέρωσής του. Η Εταιρεία συνεργάζεται με τις κατωτέρω εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών:

Vodafone CU: Τα πακέτα που καταργούνται από 4/5/2023

nova εισπρακτικές

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα μου ήρθε και εμένα μήνυμα (φάση απειλητικό) για οφειλή 50ε που δεν είχα πληρώσει, λόγω του ότι βαριέμαι περισσότερο να μπαίνω κάθε μήνα για να τους βάζω 17ε και όχι ότι δεν τους πληρώνω.
    Μετά από αυτό το όμορφο τους μήνυμα, σε λίγους μήνες που λήγει το συμβόλαιο, τα φιλιά μου.

  2. Τι άλλη χαζομάρα θα ακούσουμε, ο άλλος δεν πληρώνει γιατί βαριέται να μπει να πληρώσει!

    Προφανώς οι εισπρακτικες είναι μια μάστιγα, παρασιτικες εταιρίες που βασίζονται στον τραμπουκισμο για να βγάλουν χρήμα, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

  3. Στον τηλεφώνου μπαίνεις όταν έχεις συνολικές οφειλές 200€ και πάνω κατά τα άλλα οι εισπρακτικές πρήζουν κανονικά.

  4. Πολύ ωραίοι είναι αυτοί στην Nova, αφού μπαίνουν πρώτα δυνατά στην αγορά του ανταγωνισμού με ελκυστικές τιμές για να μας δελεάσει και προσεγγίσει, μετά και αφού όλοι έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια, μας ενημερώνει για τις ποινές που θα έχουμε , τόσο σε περίπτωση αλλαγής η διακοπής, καθώς και για τις περιπτώσεις τυχόν καθυστερήσεων πληρωμής λογαριασμών.

    Μπράβο τους………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.