Κοιτούσαμε πριν από λίγες ώρες τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της κινητής στη Nova και διαπιστώσαμε τα υψηλά τέλη με τα οποία θα επιβαρυνθεί ένας χρήστης στις περιπτώσεις που θέλεις να μεταβεί σε κάποιο μικρότερο οικονομικό πρόγραμμα, ή να κάνει το κινητό του καρτοκινητό. Συγκεκριμένα:

Για αλλαγές προγράμματος κινητής σε χαμηλότερο τελικό πάγιο, εφαρμόζεται τέλος αλλαγής προγράμματος 50,00 €. Η αλλαγή επιτρέπεται μετά το πέρας των 6 μηνών από την έναρξη του τρέχοντος συμβολαίου. Ισχύει για συνδρομητές εντός
της 24 μηνης σύμβασής τους.
• Για αιτήσεις μεταβίβασης γραμμής κινητής, εφαρμόζεται τέλος μεταβίβασης 5,00 €
• Σε περίπτωση ανεξόφλητων λογαριασμών ενεργοποιείται φραγή κλήσεων η οποία ισούται με το 50% του μηνιαίου παγίου. Για επανασύνδεση μετά από προσωρινή φραγή λόγω ανεξόφλητου υπολοίπου, εφαρμόζεται τέλος επανασύνδεσης 7,70 €.
• Για αιτήσεις μετατροπής από σύνδεση συμβολαίου σε καρτοκινητό, εφαρμόζεται τέλος μετατροπής 30,00 €

Ως εκ τούτου θα προτείναμε στις περιπτώσεις που θέλεις να διακόψεις το συμβόλαιό σου να κάνεις απευθείας φορητότητα σε κάποιο άλλον πάροχο καρτοκινητού, ενώ κατά την άποψή μας βάσει των εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων όπως ισχύουν αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει μεταφορά σε χαμηλότερο τελικό πάγιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι καινούριος πελάτης από της 4 Απριλίου 2023 μέχρι σήμερα 11 Μαΐου δεν έχω σταθερό και ίντερνετ καθημερινά Μιλάω με εξυπηρετήσει πελατών τίποτα ενδιαφέρον κανένα εγώ πρέπει να του καλω εντως εικοσιτετράωρο θα επιλυθεί το πρόβλημά σας ακόμα γίνεται ότι να ναι είναι θα προβώ σε διακοπή τους λέω θέλουν και να τους πληρώσω κυρώσεις για 3 εβδομάδες συμβολαίου μην πω για το σήμα τις nova απαράδεκτη σε όλα και στης δικαιολογίες πρώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.