Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2023. Η Nova, μέλος της United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το Viasat World, o διεθνής τηλεοπτικός φορέας, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους κάνουν νέα αίτηση στα προγράμματα ΕΟΝ ή ΕΟΝ+ να κερδίσουν πλούσια δώρα τεχνολογίας:

  • 1 Samsung QLED 75″ 4K Smart TV
  • 1 iPhone 15 Pro Max 512GB
  • 1 Apple iPad Air 5th Gen 10,9’’

O διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα στα Καταστήματα Nova και στα συνεργαζόμενα call centers, θα διαρκέσει έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2023.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Κατάστημα Nova της περιοχής σας,  δηλώστε συμμετοχή με κάθε νέα αίτηση στα προγράμματα EON ή ΕΟΝ+ (ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές που θα προσθέσουν υπηρεσία ΕΟΝ ή υφιστάμενους της υπηρεσίας ΕΟΝ που θα κάνουν αναβάθμιση σε ΕΟΝ+) και μπείτε στην κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσετε τα δώρα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.