Μια εικόνα λένε χίλιες λέξεις, αλλά εμείς θα πούμε μερικά πράγματα. Το Nothing Phone (1) έκανε το ντεμπούτο του και είναι ένα mid-range με μερικά flagship χαρακτηριστικά και ψαγμένη πλάτη. Από εκεί και πέρα η συσκευή δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό και η υποδοχή που έχει δεχθεί είναι χλιαρή, τουλάχιστον. Που κολλάνε όλα αυτά; Στην τιμή του και το τι μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα με αυτή.

Ορισμένοι λένε ότι θα αγόραζαν iPhone αντί για αυτό το Phone (1) και δεν έχουν άδικο. Το Phone (1) έχει τιμή εκκίνηση τα 549 ευρώ και αυτή τη στιγμή βρίσκουμε το iPhone SE τρίτης γενιάς στα 539 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Πέρα από αυτό, ακόμα και να τα δώσεις γιατί θες Android, θες κάτι πιο ψαγμένο, και τα λοιπά, τουλάχιστον ας δουλεύει όπως πρέπει.

Χρήστης του reddit δημοσίευσε φωτογραφία του Nothing Phone (1) που μόλις πήρε στα χέρια του και δείχνει το τηλέφωνο με πράσινη οθόνη. Γενικά λοιπόν, καλά έχει ξεκινήσει η είσοδος της Nothing στην αγορά των smartphone, καθώς το τηλέφωνο της δεν υποστηρίζει καν τα δικά της αξεσουάρ… πέρα από την πράσινη οθόνη που αποτελεί σταθερό πρόβλημα της συσκευής σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν χρήστες στα social media και όχι μόνο. Τσέκαρε και συνέχισε να διαβάζεις:

Εννοείται ότι δεν αρκούσε η πράσινη οθόνη… Χρήστες παρέλαβαν το Nothing Phone (1) και λίγες ώρες μετά είδαν νεκρά pixels πάνω από το punch hole.

Τι λέει η εταιρεία; Ο λογαριασμός Nothing Support έχει λάβει γνώση για τα προβλήματα και ζήτησε λεπτομέρειες μέσω DM… Γιατί; Όχι, να απαντήσετε δημόσια, να μάθουν όλοι τι παίζει με τα τηλέφωνα που πουλάτε. Που ούτε καν το κλασικό, παραδοσιακό, το πατροπαράδοτο, το “ψάχνουμε και σύντομα θα έχουμε λύση” δεν είπατε. Ούτε καν το ότι όποιος έχει πρόβλημα θα του αλλάξουμε συσκευή…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.