Μέχρι τώρα περιμένουμε το Samsung  Galaxy Note III να έχει 3GB RAM, αλλά αυτό ίσως είναι ένα όνειρο απατηλό. Υπήρχε μια φήμη πως το LG G2 θα ήταν το πρώτο που θα έφτανε στα 3GB RAM αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, και η συσκευή ήρθε με 2GB RAM. Έπειτα ήταν το Ubuntu Edge, το οποίο θα είχε 4GB RAM αλλά και αυτό ακυρώθηκε εντελώς όταν η συσκευή δεν κατάφερε να μαζέψει το κατάλληλο ποσό για την χρηματοδότησή του.

 

note ΙΙΙ

Τελευταίο στο ράφι των 3GB έχει μείνει το Samsung Galaxy Note III, που εδώ και καιρό το περιμένουμε με τόση RAM, και όλα δείχνουν πως έτσι θα γίνει, ή μήπως όχι; Μια νέα διαρροή έφερε ένα Screenshot από το Antutu, το οποίο έτρεξε το Galaxy Note III. Με την φημολογία πως το σκορ αυτό θα έβγαινε με μόνο 2.5GB RAM. Με τον αξιόπιστο evleaks να επιβεβαιώνει την τα χαρακτηριστικά.

 


Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει η φημολογία για τα 2.5GB αντί των 3GB για το Note III. Σίγουρα δεν είναι τα 3GB που περιμέναμε αλλά και πάλι, είναι πάνω από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Πιθανότατα αυτή η φημολογία να ξεκίνησε από το Galaxy S4 Mini που ήρθε με 1.5GB RAM.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Samsung εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει την παραγωγή 3GB μνημών για φορητές συσκευές, και πραγματικά μπορεί να είναι αυτό μέσα στο Note 3 αλλά τα 512ΜΒ να είναι κρατημένα και γενικότερα μη προσβάσιμα.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα δούμε το Galaxy Note III με 2.5GB RAM, καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως η εταιρία προετοιμάζεται για το φράγμα των 3GB. Είτε λόγω των μνημών που ήδη παράγονται, είτε λόγω των δεκάδων φημών που μιλάνε για 3GB. Από την άλλη ο evleaks είναι αξιόπιστη πηγή, αλλά και αυτός δεν έχει υπάρξει 100% σωστός σε ότι λέει. Εμείς πάντως πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα δούμε το Note III όπως το περιμένουμε τόσο καιρό. Εσείς;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.