Αυτό ακριβώς αναφέρει ο Ice Universe σε δημοσίευσή του στο Twitter, επισημαίνοντας τον έντονο ανταγωνισμό που έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες. Έχουμε νέο iPhone, έχουμε νέο Mate, νέο Pixel και το smartphone της Xiaomi με κάμερα των 108MP. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει τα πιθανά χαρακτηριστικά της κάμερας του Huawei Mate 30 ProΠιο συγκεκριμένα, η συσκευή θα καταφθάσει με δυο κύριες κάμερες των 40MP, μαζί με μια τρίτη των 8MP. Η πηγή είχε επίσης αναφέρει ότι το smartphone θα διαθέτει και ένα feature που θα ξεχωρίζει, το οποίο θα αποκαλείται Cine Lens κατά τη λήψη του video.

Οι δυνατότητες της κάμερας θα είναι ιδιαίτερα προηγμένες, ο κύριος αισθητήρας θα είναι των 40MP 1/1.5-inch σε μέγεθος και με το εύρος του διαφράγματος να κυμαίνεται μεταξύ f/1.4 – f/1.6. Ακολούθως, ο δεύτερος αισθητήρας θα έχει μέγεθος 1/1.7-inch θα είναι και αυτός των 40MP (ultrawide), ενώ η τρίτη κάμερα θα είναι μια telephoto των 8MP με 5x zoom δυνατότητες.

Μην ξεχνάμε και την 108MP κάμερα στο Xiaomi Mi Mix 4. H Xiaomi φαίνεται ότι ετοιμάζει και ένα smartphone στη σειρά Mi series με κάμερα των 108MP με τις φωτογραφίες να έχουν ανάλυση 12,032 x 9,024 pixels. Οι πληροφορίες θέλουν αυτόν τον αισθητήρα να τοποθετείται στο Xiaomi Mi Mix 4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.