Εν συντομία: Για να μην ξοδεύουμε το χρόνο σου και διαβάζεις ολόκληρο το άρθρο, η εφαρμογή απαιτεί πληρωμή 0.60 λεπτών ευρώ, πιστεύουμε όμως ότι αξίζει να την αναφέρουμε σε ένα άρθρο. Υπάρχει όμως και trial έκδοση.

Όπως θα έχεις διαπιστώσει και εσύ ο ίδιος, υπάρχουν πλήθος smartphones στην αγορά αυτές τις ημέρες, που έχουν εγκοπή και ιδίως αν είσαι κάτοχος ενός OnePlus 6 ή ενός smartphone της οικογένειας Huawei P20, το Notch Battery Bar είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσένα. Αυτό που βασικά κάνει, είναι να προσθέτει μια μπάρα μπαταρίας κάτω από την εγκοπή από την αρχή ως το τέλος της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το app με οποιοδήποτε κανονικό wallpaper ή live wallpaper που δίνεται από τον developer.  Σου επιτρέπει να αλλάζεις το χρώμα της μπάρας μπαταρίας, μπορείς βασικά να προσθέσεις custom χρώματα και να δώσεις την όψη που εσύ θέλεις.

Είναι η πρώτη εφαρμογή αυτού του είδους που είδαμε στο Play Store και είναι και νέα την ίδια στιγμή. Σίγουρα όμως, η εφαρμογή θα τραβήξει την προσοχή σου περισσότερο στην εγκοπή, αλλά αν δεν σε ενοχλεί κάτι τέτοιο, τότε είναι η ιδανικότερη για σένα. Να σημειωθεί, ότι προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για OnePlus 6 και εκείνα τα smartphones της σειράς Huawei P20, τουλάχιστον σύμφωνα με τον developer.

Reqular App

Trial App

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.