Η Honor ανακοίνωσε το Magic V2 και το παρουσίασε ως το πιο λεπτό foldable smartphone στον κόσμο. Το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας όταν είναι κλειστό πλησιάζει σε πάχος τα συμβατικά smartphones, καθώς το πάχος του είναι 9.9 χιλιοστά. Επίσης, είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Με βάρος μόλις 231 γραμμάρια είναι ελαφρύτερο από τα δημοφιλέστερα συμβατικά flagship smartphones.

Το R&D τέτοιων συσκευών απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα, ειδικά όταν σχεδιάζεις να τις κυκλοφορήσεις σε περισσότερες αγορές. Αντίστοιχα, η παραγωγή τους είναι αρκετά περίπλοκη. Γι’ αυτό, οι εταιρείες πωλούν πρώτα τις συσκευές τους στην τοπική αγορά και μετά τις στέλνουν σε περισσότερες χώρες. Πότε όμως θα δούμε το Magic V2 στην Ευρώπη;

Η Honor λάνσαρε το Magic Vs στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2022 και το διέθεσε στις υπόλοιπες αγορές τον Φεβρουάριο του 2023, περίπου δύο μήνες μετά το ντεμπούτο του στην τοπική αγορά. Ωστόσο, φαίνεται πως το Honor Magic V2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πιο σύντομα. Η εταιρεία θεωρεί την Ευρώπη τη δεύτερη τοπική αγορά της και θέλει να σταθεί απέναντι στις Samsung και Apple.

Όσον αφορά την τιμή πώλησης του Magic V2 στην Ευρώπη, εδώ έχουμε κάποια άσχημα νέα. Η εταιρεία αντιμετωπίσει αυξημένους φόρους εισαγωγής και ανεβασμένο κόστος στα κανάλια διανομής. Επιπλέον, την τιμή ανεβάζουν οι τοπικοί φόροι. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία πιστεύει ότι η τιμή του νέου της foldable smartphone θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.