Λίγες μέρες πέρασαν από την παρουσίαση του Nokia X στην MWC, του πρώτου κινητού της εταιρείας με Android. Ωστόσο κατά την παρουσίαση του, είδαμε ότι η έκδοση που έτρεχε ήταν αρκετά τροποποιημένη από την εταιρεία από το γραφικό μέχρι τις εφαρμογές και θύμιζε περισσότερο Windows Phone παρά Android.

nokia x apex (1)

Ωστόσο δεν είναι όλα μαύρα για την συσκευή καθώς οι λάτρεις του Android έχουν την δυνατότητα να περάσουν εφαρμογές εκτός app store κατεβάζοντας τες από αλλού. Έτσι αν δεν σας αρέσει το γραφικό της Nokia αλλά ενδιαφέρεστε για την αγορά της συσκευής μπορείτε κάλλιστα να περάσετε έναν τρίτο launcher.

nokia x apex (2)

Σίγουρα δεν θα είναι 100% λειτουργικός καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε κρίσιμες εφαρμογές του λειτουργικού αλλά θα έχετε μία εμπειρία stock Android. Δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή είναι συμβατή με όλους τους launcher που κυκλοφορούν αλλά σίγουρα είναι μια αρχή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.