Αθήνα, 09 Μαΐου 2014. Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android™ παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Και όλα αυτά μέσα από τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

nokia x wind

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Fastlane!

Το Nokia X ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, τη μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS αλλά και το υπέροχο λεπτό προφίλ του. Το Nokia X, όμως, δεν είναι απλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων – πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο – αλλά και η εξαιρετικά προσιτή τιμή του στα 129€ ή δωρεάν με το απόλυτο συμβόλαιο W.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Nokia X DS

  •  Εφαρμογές Android από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών
  •  Οθόνη LCD IPS 4 ιντσών
  •  2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz
  •  Δύο κάρτες SIM
  •  Εσωτερική μνήμη 4GB και RAM 512MB
  •  Κάμερα 3MP
  •  Εφαρμογές από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.