Η Nokia προσπαθεί να μας αποδείξει πως έχει πολλές δημοφιλείς εφαρμογές διαθέσιμες στο Nokia Χ, το οποίο τρέχει μια πειραγμένη έκδοση του Android. Έτσι η φινλανδική εταιρία κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει μερικές από τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Nokia X. Η εταιρία δεν σταματάει όμως εκεί, καθώς το βίντεο είναι μέρος μιας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να κερδίσετε ένα Nokia X.

Nokia-X

Η διαδικασία για να κερδίσετε το Nokia X είναι απλή. Δείτε το βίντεο παρακάτω και βρείτε ποια εφαρμογή εμφανίζεται δύο φορές. Στην συνέχεια πηγαίνετε στο Twitter και κάνετε ένα Tweet που θα αναφέρει το όνομα της εφαρμογής στο #SpotTheX . Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 11  Απριλίου! Στις 18 Απριλίου η Nokia θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών μέσα από το επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Ο κάθε νικητής θα λάβει ένα Nokia X και εξοπλισμό Nokia.

Η Nokia για κάποιο λόγο αναφέρει πως οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 16 ετών και άνω. Πάντως το να βρείτε την εφαρμογή δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύετε!

Δείτε το βίντεο και καλή τύχη!

 

https://www.youtube.com/watch?v=xibc_ugR6Ek

Πηγή (1) , (2) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.