Το Nokia Refocus app αρχικά ήταν ένα αποκλειστικό feature των συσκευών PureView. Σήμερα τελικά η Nokia αποφάσισε να το κυκλοφορήσει για όλες τις συσκευές της, ακόμα και για το Lumia 520.
Το Refocus χρειάζεται τo Nokia Black update, οπότε τσεκάρετε αν έχετε κάνει την αναβάθμιση.

nokia refocus
O Jens Eggert, επικεφαλής Program Manager της Nokia μας λέει μερικά κόλπα για να τραβήξουμε καλές φωτογραφίες με Refocus:

“Για να δημιουργήσετε τέλειες φωτογραφίες με το Refocus, πηγαίνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ένα αντικείμενο και κάνετε εστίαση πάνω του. Να βρίσκεστε μεταξύ 5 με 10 εκατοστά μακριά και σιγουρευτείτε ότι θέλετε να τραβήξετε κάτι από την πίσω μεριά του αντικειμένου. Βέβαια ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε μια τέτοια φωτογραφία είναι ο πειραματισμός.”

 


 
Να τονίσουμε ότι η εστίαση από τις φωτογραφίες με Refocus μπορεί να αλλάξει με οποιονδήποτε τις μοιραζόμαστε. Για να τις μοιραστούμε απαιτείται η χρήση του Microsoft OneDrive.
Όσοι διαθέτετε Nokia Lumia Phone με Windows 8 μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.