Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Nokia ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων και Smartphones πιθανότατα από το 2016.

Nokia-1024x682

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η εταιρεία αυτό τον καιρό που απείχε, είχε τον χρόνο και προετοίμαζε το δυναμικό της come-back, στο χώρο που μεσουρανούσε για μια δεκαπενταετία περίπου.

Φαίνεται πως με την έλευση του Nokia N1 (για την αγορά της Κίνας), αλλά και του Z Launcher για Android συσκευές απλά μας προετοίμαζε για την επιστροφή της στον χώρο.

Ο άλλοτε γίγαντας των τηλεπικοινωνιών, λέγεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια εμπορική “λογική” που ακολούθησε και με το N1, δηλαδή θα σχεδιάζει  τις συσκευές της αλλά θα αφήνει “άλλον να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά” στον τομέα του Marketing και της κατασκευής των τηλεφώνων της. Παράλληλα πρόσφατα ακούστηκε ότι η Nokia ετοιμάζεται να εξαγοράσει την κατασκευαστική εξοπλισμών δικτύωσης Alcatel – Lucent. Πόσο μεγάλη σχέση η όχι έχει αυτό με την πιθανή επιστροφή της NOKIA στον κόσμο των κινητών, δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά αναμένουμε με αγωνία…

Ποια η γνώμη σας Techmaniacs για μια πιθανή επιστροφή της NOKIA στον χώρο που η ίδια δημιούργησε (πρακτικά..) ;

Σας “έλειψε” η φιλανδική εταιρία;;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.