Εδώ και αρκετές ημέρες κρατάμε στα χέρια μας το Nokia Lumia 735, που είναι και το πρώτο selfie phone της Nokia. Χρησιμοποιούσαμε αυτή την συσκευή σαν βασική αυτές τις μέρες και την δοκιμάσαμε εκτεταμένα. Έτσι λοιπόν, ήρθε το review της συσκευής.

2014-10-18 17.14.05

Η συσκευή έχει έρχεται στα €299 ευρώ και έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για την μεσαία κατηγορία στην οποία ανήκει.  Η οθόνη της συσκευής είναι 4.7 ίντσες με ανάλυση 720p, ενώ στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 400 με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.2GHz. Από RAM έχουμε 1GB, ενώ από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έχουμε 8GB, ευτυχώς επεκτάσιμα με microSD μέχρι 128GB. Οι κάμερες είναι 6.7MP για την οπίσθια και 5MP εμπρόσθια για ατελείωτες selfies. Η μπαταρία της συσκευής είναι 2220mAh. Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 735.

Πάμε να δούμε την συσκευή αναλυτικότερα.

Εμφάνιση

To Lumia 735 είναι αρκετά όμορφο εμφανισιακά. Έχει λιτές γραμμές που του δίνουν μια ομορφιά μέσα από την απλότητα, κάτι που προσωπικά μου αρέσει. Τα διάφορα χρώματα που κυκλοφορεί η συσκευή σας επιτρέπει να διαλέξετε αυτό που πηγαίνει περισσότερο στο στυλ σας. Η κατασκευή είναι αρκετά καλή και είναι ευχάριστο στο κράτημα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.