Εδώ και μέρες, έχει έρθει το Nokia Lumia 530 στο Techmaniacs.gr και το δοκιμάσαμε εξονυχιστικά. Η συσκευή ανήκει στην μικρή κατηγορία, ενώ μπορείτε να το βρείτε στην αγορά στα €109, ενώ αν το ψάξετε στο skroutz μπορεί να το βρείτε και κάτω από τα €90.

Nokia Lumia 530

Το Lumia 530 για τα χρήματα που ζητάει η εταιρία έχει πολύ αξιόλογο Hardware, αφού φέρει τετραπύρηνο Snapdragon 200 χρονισμένο στα 1.2GHz. Από RAM έχει μόνο 512MB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 4GB, με διαθέσιμα μόνο 1.9GB για τον χρήστη. Ευτυχώς υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με microSD μέχρι 128GB, με την επιλογή να χρησιμοποιηθεί σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. H κάμερα του είναι 5ΜP και η μπαταρία του είναι στα 1430mAh. Τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο hands on και πάμε να δούμε την συσκευή αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Lumia 530 είναι πολύ απλό στον σχεδιασμό με πολύ απλές γραμμές.  Η συσκευή έχει αρκετά μεγάλο πάχος, που φτάνει τα 11.7mm, αλλά δεν είναι ενοχλητικό, αντιθέτως προσφέρει καλύτερο κράτημα στο χέρι. Η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλλη του ονόματος της Nokia, δεδομένη της τιμής του πάντα. Γενικά είναι αρκετά όμορφη συσκευή, αρκετά ξεχωριστή, που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σε θέματα εμφάνισης. Αν προσθέσουμε και τα διαφορετικά χρώματα που κυκλοφορεί μέσα από τα εναλλάξιμα καπάκια, τότε η παραμετροποίηση είναι κάτι πολύ θετικό.


 

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα, αγόρασα την συσκευή lumia 530 και με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ…δεν αναγνωρίζει την κάρτα sd… γνωρίζετε τι φταίει μήπως είναι ελαττωματική ? θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω..Σας ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.