Η Nokia μέχρι σήμερα έχει υπάρξει ιδιαίτερα επιθετική σε σχέση με την κάμερα του iPhone 5, την οποία κοντράρει συνέχεια με την κάμερα του Lumia 1020. Αυτή τη φορά όμως η κόντρα δεν είναι με το iPhone 5 αλλά με το Samsung Galaxy S4 Zoom.

lumia-1020-marketing-s4-zoom3

Με μια αρκετά ενδιαφέρουσα διαφήμιση, η Nokia πάρκαρε ένα όχημα με διαφημιστική πινακίδα, μπροστά από διαφήμιση της Samsung. Η διαφήμιση της Samsung γράφει: “Samsung Galaxy S4 Zoom: To μόνο Smartphone με 10Χ οπτικό ζουμ” και η Nokia απαντάει με την πινακίδα της “Κι όμως, δεν το είδε να έρχεται” αναφερόμενη στο Lumia 1020.

Έξυπνη κίνηση από την Nokia η οποία στην ουσία χρησιμοποιεί την διαφήμιση της Samsung για να διαφημιστεί η ίδια, μέσα από μια εντελώς αστεία διαφήμιση. Εμάς πάντως, οφείλουμε να παραλεχθούμε, πως μας άρεσε η διαφήμιση της Nokia και την βρήκαμε έξυπνη και δημιουργική. Εσάς πως σας φάνηκε;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.