Η Samsung αναμφισβήτητα θα ανοίξει το προσκήνιο της MWC 2018 στη Βαρκελώνη σε λίγες μόλις ώρες, μαζί με μια ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης του Galaxy S9 για όλον τον κόσμο. Όμως ο όλο και πιο φιλόδοξος αποκλειστικός κάτοχος του brand της Nokia, η HMD, θέλει να κάνει μερικές δικές της επικεφαλίδες στον τύπο φέτος.

Μέσα στην απουσία τόσο του Huawei P20 όσο και της νέας πραγματικής ναυαρχίδας της LG, αξιόλογα smartphones όπως το Nokia 7 Plus του προγράμματος Android One, και το Nokia 1 με το Android Go θα μπορούσαν τελικά να τραβήξουν πολύ μεγάλη προσοχή.

Μετά από την απρόσμενη επιτυχία του 3310 το περασμένο έτους, τα κλασσικά κινητά τηλέφωνα της Nokia δεν πρέπει να αγνοηθούν επίσης.

Θα πρέπει σίγουρα να δώσουμε στην HMD την ευκαιρία να μας εντυπωσιάσει σήμερα, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την αποκάλυψη του Galaxy S9 από την Samsung. Η νεότερη παρτίδα τηλεφώνων Nokia έχει προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί σήμερα στις 17:00. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μας την παρουσίαση τους, μέσω του livestream που θα βρείτε παρακάτω, αλλά και του ενσωματωμένου chat για να σχολιάζουμε φυσικά, όλα όσα θα δούμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.