Η Nokia έχει καιρό να ανακοινώσει συσκευή, αλλά ο CEO της εταιρίας, Rajeev Suri, επιβεβαίωσε πως αυτή η απόσυρση της εταιρίας είναι προσωρινή, μέχρι να λήξει η συμφωνία με την Microsoft, στο τελευταίο τρίμηνο του 2016.

nokia C1 (2)

Τελευταία ακούμε φήμες για ένα Nokia C1, που ίσως να είναι το πρώτο smartphone της εταιρίας με το λογότυπο της Nokia, μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας. Σήμερα βλέπουμε νέες πληροφορίες για την συσκευή, μέσα από ένα νέο render και από μια λίστα με χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η οθόνη του Nokia C1 θα είναι είτε  5 ίντσες, είτε 5.5 ίντσες, με ανάλυση Full HD. Στο θέμα της μνήμης θα έχουμε δύο εκδόσεις, μία με 2GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 32GB RAM και μία με 3GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Για την κάμερα τα σενάρια είναι δύο και περιλαμβάνουν οπίσθια 13MP και εμπρόσθια στα 5MP ή οπίσθια κάμερα 8MP και εμπρόσθια 5MP.  Τέλος η συσκευή θα τρέχει Android, ενώ σε επιλεγμένες αγορές θα κυκλοφορήσει και με Windows 10.

nokia C1 (1)

Η συσκευή αναπτύσσεται τόσο καιρό, που το αρχικό μοντέλο ακυρώθηκε και αντικαταστάθηκε με αυτό, που έχει ισχυρότερο hardware. Το σίγουρο πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την επιστροφή της Nokia και εμείς είμαστε μερικοί από αυτούς.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.