Γεγονός είναι ότι η παρουσίαση συσκευών για το 2018 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ήδη η ειδησεογραφία αναφέρεται σε φήμες για τις συσκευές του 2019. Η Nokia είναι μια εταιρεία η οποία σύντομα θα επιστρέψει με μια premium πρόταση, ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η πενταπλή κάμερα του Nokia 9 PureView έρχεται όλο και πιο κοντά στο να επαληθευθεί ως ένα χαρακτηριστικό που θα καταφθάσει στο πολυαναμενόμενο smartphone.

Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας τα πρώτα renders [ factory CADs (computer-aided designs)] αλλά μας δίνουν μια πολύ καλή πρώτη άποψη για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Nokia. Με την 2:1 5.9-inch QHD display του, σίγουρα η συσκευή δεν θέλει να σπάσει κάποιο ρεκόρ μεγέθους. Οι συνολικές διαστάσεις διαμορφώνονται στα 155 x 75 x 7.9 mm. Σίγουρα στο εσωτερικό του θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε Snapdragon 845, το πίσω μέρος θα αποτελείται από γυαλί, υποστηρίζοντας την ασύρματη φόρτιση, ενώ στο κάτω μέρος θα υπάρχει και USB Type C.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.