Επιδόσεις

Το Nokia 6.1 δεν στερείται και επιδόσεων για την κατηγορία του. Με τον Snapdragon 630 και το stock Android, τα πάντα τρέχουν απροβλημάτιστα, χωρίς εμφάνιση lag και κολλημάτων. Η έκδοση με τα 3GB RAM που είχαμε στα χέρια μας, ήταν αρκετή για καλό multitasking, δεδομένου πως ένας χρήστης της μεσαίας κατηγορίας δεν έχει τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία, που κάνει πολύ βαριά χρήση.

Τις καλές επιδόσεις δείχνουν και τα bencharks στα οποία πήραμε αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα. Θα τα βρείτε στην gallery παρακάτω.

Αυτονομία

Η μπαταρία των 3000mAh μας φάνηκε μικρή στην αρχή, όμως το Nokia 6.1 έδιωξε μακρυά όλες τις ανησυχίες μας για μειωμένη αυτονομία. Η διαχείριση ενέργειας της συσκευής είναι εντυπωσιακή, με την συσκευή να βγάζει την μέρα άνετα. Το ίδιο καλά αποτελέσματα μας έδωσε και στο test μπαταρίας του PCMark, με την συσκευή να αντέχει 10 ώρες και 50 λεπτά, πριν πέσει στο 20% της μπαταρίας. Πολύ καλή δουλειά από την Nokia!

Συμπεράσματα

Το Nokia 6.1 είναι μια αρκετά καλή συσκευή, που μας προσφέρει πολύ καλή οθόνη και ήχο, μια αξιοπρεπέστατη κάμερα και καλές επιδόσεις. Η αυτονομία της είναι για σεμινάριο, αφού με μπαταρία 3000mAh καταφέρνει να βγάζει άνετα την μέρα.

Σαν συσκευή μεσαίας κατηγορίας έχει σαφώς σημεία που μπορούν να βελτιωθούν, όμως δεν θα λέγαμε πως κάτι μας ενόχλησε ή χάλασε την εμπειρία χρήσης. Θα θέλαμε λίγο παραπάνω μπάσο, ενώ λίγο πιο φωτεινή οθόνη θα ήταν καλοδεχούμενη.

Μπορείτε να κάνετε δικό σας το Nokia 6.1 δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό που τρέχουμε. Παρακάτω θα βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση.

Διαγωνισμός Techmaniacs με δώρο ένα Nokia 6.1

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλε μου …
    απο sar …ειναι μεγαλη η διαφορα body
    eur …και usa σε σχεση με head.
    Σαν τηλεφωνο εχει υψηλο sar?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.