Οθόνη

Η οθόνη του Nokia 6.1 είναι στις 5.5 ίντσες, με ανάλυση FHD και αναλογία 16:9. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD, που παρέχει ρεαλιστικότατα χρώματα και καλές γωνίες θέασης. Η αντίθεση είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η φωτεινότητα είναι ικανοποιητική, αν και θα θέλαμε περισσότερη, αφού κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο δυσκολευτήκαμε λιγάκι. Όχι όμως σε σημείο να έχουμε προβλήματα.

hdrpl

Στο σύνολό της ήταν απολαυστική και μας παρείχε πολύ καλή εμπειρία σε θέαση βίντεο και φωτογραφιών.

Ήχος

Στο κομμάτι του ήχου το Nokia 6.1 δεν τα πηγαίνει διόλου άσχημα. Μπορεί να μην έχει στερεοφωνικά ηχεία, όμως έχουμε αρκετά καλή ένταση και πολύ καθαρό ήχο. Οι ψηλές είναι άριστες και το μπάσο σε καλά επίπεδα, αν και θα θέλαμε ένα κλικ παραπάνω. Για ακόμα καλύτερη ποιότητα στον ήχο, μπορούμε να κάνουμε χρήση ακουστικών, με την συσκευή να παράγει άριστη ποιότητα ήχου.

Κάμερα

Το Nokia 6.1 μας εξέπληξε ευχάριστα με την κάμερά του που στα 16MP μας δίνει μερικές πολύ καλές φωτογραφίες. Σε καλό φωτισμό το αποτέλεσμα είναι πολύ ευχάριστο, με πολύ καλό HDR. Η λεπτομέρεια είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα χρώματα είναι πολύ ρεαλιστικά. Σε χαμηλό φωτισμό τα πράγμα γίνεται λίγο πιο δύσκολο, αφού δεν έχουμε οπτική σταθεροποίηση. Τα αποτελέσματα όμως δεν είναι άσχημα, αφού ο θόρυβος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα για την μεσαία κατηγορία της συσκευής. Όμως θα πρέπει να έχετε αρκετά σταθερό χέρι, καθώς δεν έχουμε Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας διαθέσιμο.

Η Selfie κάμερα παράγει και αυτή πολύ καλά αποτελέσματα, με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και πολύ όμορφα χρώματα. Στα θετικά η λειτουργία παράλληλης λήψης και από τις δύο κάμερες, ώστε να μην είστε αυτός που λείπει από την παρέα.

Στο κομμάτι του βίντεο έχουμε δυνατότητα λήψης 4Κ βίντεο από την πίσω κάμερα, με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με επιδόσεις, αυτονομία και συμπεράσματα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλε μου …
    απο sar …ειναι μεγαλη η διαφορα body
    eur …και usa σε σχεση με head.
    Σαν τηλεφωνο εχει υψηλο sar?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.