Τώρα πως μπορεί να συγκριθεί ένα τηλέφωνο σαν το Nokia 3310 με το Samsung Galaxy S10 θα μας ρωτήσετε και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Και όμως μπορούν να συγκριθούν ως προς την αντοχή που παρουσιάζουν.

Αυτό αποφάσισαν να δοκιμάσουν δυο τύποι οι οποίοι έριξαν τις δυο συσκευές από ένα drone από ύψος 304 μέτρων, περίπου 1000 ποδιών. Όπως βλέπουμε και στο video το Samsung Galaxy S10 γίνεται εντελώς κομμάτια σε αντίθεση με το Nokia 3310 που μετά τη πτώση συναρμολογούν την πρόσοψη και αυτή λειτουργεί κανονικά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί το γεγονός, προς υπεράσπιση του Samsung Galaxy S10  ότι οι συσκευές έχουν δημιουργηθεί από διαφορετικά υλικά σε δυο διαφορετικές εντελώς εποχές στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Nokia 3310 ήταν ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα που δημιούργησε ποτέ η Nokia.

Πάρε κλειδί Windows 10 Pro με 14.74 ευρώ με το κουπόνι TM30 από εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.