Η HMD μόλις ανακοίνωση το πιο οικονομικό της Android One smartphone, το Nokia 2.2. Η συσκευή παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός smartphone στην τιμή των €90 μόνο (για την αγορά της Ινδίας).

Το Nokia 2.2 έρχεται με κατασκευή από πολυκαρβονικό πλαστικό. Οι γωνίες του είναι στρογγυλεμένες και η έχει unibody σχεδιασμό. Επίσης, με το Android One στην συσκευή, τότε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως θα αναβαθμιστεί σε Android Q.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη IPS LCD, 5.7 ιντσών. Η ανάλυση της οθόνης είναι HD+ και στο πάνω μέρος της έχει notch σε σχήμα σταγόνας, ώστε να φιλοξενήσει την εμπρόσθια κάμερα των 5MP.

Στο πίσω μέρος θα βρούμε την μονή κάμερα των 13MP, μαζί με το LED Flash. Στο πίσω μέρος δεν θα βρούμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στο face unlock για βιομετρικό τρόπο ξεκλειδώματος της συσκευής.

Το Nokia 2.2 έρχεται με τον Helio A22 στο εσωτερικό του, που αποτελείται από τέσσερις πυρήνες. Από μνήμη έχουμε 2GB ή 3GB RAM, ανάλογα με την έκδοση και 16GB ή 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης με microSD.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 3000mAh και φορτίζει από την microUSB θύρα της συσκευής.

Το λειτουργικό είναι stock Android, αφού η συσκευή ανήκει στο πρόγραμμα Android One. Αυτό σημαίνει επίσης πως θα λαμβάνει αναβαθμίσεις ασφαλείας για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ σίγουρα θα αναβαθμιστεί σε Android Q. Ενδέχεται να δούμε και αναβάθμιση σε Android R, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την Nokia.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε λευκό και ασημί, στις 11 Ιουνίου. Η έκδοση 2GB/16GB θα έρθει στα €90, ενώ η έκδοση 3GB/32GB θα κυκλοφορήσει στα €102. Για την παγκόσμια αγορά, στην οποία ανήκουμε και εμείς, θα έρθει με τιμή να ξεκινάει από τα €99.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.