Η Samsung φαίνεται πως σκοπεύει να σταματήσει την κατασκευή επίπεδων εκδόσεων για τις επόμενες γενιές Galaxy S συσκευών και να κρατήσει μόνο την σειρά Edge. Η πληροφορία αυτή ήρθε από τον πρόεδρο του τμήματος κινητής της Samsung, Dong-Jin Κο.

galaxy-s7-edge

“Η Samsung θεωρεί πως πρέπει να κάνει τις Edge οθόνες ταυτότητα της σειράς smartphone Galaxy S αν μπορέσει να παρέχει στους καταναλωτές διαφοροποιημένη εμπειρία χρήσης μέσω του λογισμικού και τις φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες (για την κυρτή οθόνη),” είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Το περσινό Galaxy S6 και το φετινό Galaxy S7 ήταν οι πρώτες συσκευές της σειρά Galaxy S που κυκλοφόρησαν μαζί με μια Edge έκδοση, και μάλιστα, αποδείχθηκε ότι οι Edge εκδόσεις έγιναν πιο δημοφιλής από ό,τι οι επίπεδες. Πιθανότατα παίρνοντας θάρρος από αυτό, η Samsung αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 7 αποκλειστικά με κυρτή οθόνη, χωρίς καν να χρησιμοποιήσει την ονομασία “Edge” στο όνομα της συσκευής.

Το Galaxy Note 7 θα μπορούσε να είναι ένα πείραμα της εταιρείας, ώστε να αποφασίσει αν τελικά θα πρέπει το Galaxy S8 να κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση με κυρτή οθόνη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.